sponsoren

BS De Triangel
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > informatie abc

Informatie ABC

Begeleider
De begeleider dient meerderjarig te zijn

Blarenbal
Op vrijdagavond 24 mei 2019 worden de wandelaars natuurlijk groots ingehaald. Harmonie St. Petrus zal zorgen voor muzikale ondersteuning op weg naar het schoolplein. De Willem Vliegenstraat wordt geheel afgesloten en omgedoopt tot 'Via Gladiola'. Opa’s, oma’s, ouders, vrienden en andere bekenden worden uitgenodigd om de lopers toe te juichen tijdens de laatste meters van hun Avond4daagse. Daarna vieren we samen deze prestatie tijdens het Blarenbal. Leden van Harmonie St. Petrus staan achter de bar en zorgen voor de innerlijke mens. En via de tombola maakt iedereen kans op mooie prijzen!

Controlepost
Tijdens de wandelingen is er onderweg 1 controlepost. Hier zal de startkaart gestempeld/geknipt worden en is er ruimte om even te rusten (indien nodig). We streven er naar om aan alle kinderen een kleine, verantwoorde traktatie uit te delen. In 2019 is ons doel om ook te zorgen voor een versnapering voor de begeleiders. Tijdens de lange route is er een extra rustpost om even wat te drinken.

EHBO
Elke avond is er op school een EHBO-koffer aanwezig. Tijdens de lange route loopt er een EHBO-er mee, herkenbaar aan de rugzak.

Fietsenstalling
Op de speelplaats van de Triangel wordt een fietsenstalling gecreëerd. Graag alle fietsen op deze plaats parkeren.

Honden
Honden mogen, mits kort aangelijnd, mee lopen tijdens de avondwandelingen.

Medaille uitreiking
Na de 4e wandeling op vrijdagavond worden de medailles door enkele leerkrachten uitgereikt. De Willem Vliegenstraat zal volledig afgesloten worden om ruimte te bieden aan deze feestelijke afsluiting.

Onweer

Zoek bij onweer zo snel mogelijk een overdekte schuilplaats zoals huizen, boerderijen, schuren, etc.. Als er geen overdekte schuilplaats te vinden is, zoek dan een greppel op of ander laaggelegen gebied op om te schuilen. Let op: schuilen onder een boom of bij een lantaarnpaal is niet veilig! Doe dat dus niet. Ga niet lopen tijdens het onweer.

Parkeren

Parkeren kan het gemakkelijkst op het parkeerterrein aan de Witteweg, of in de aangegeven parkeervakken op de Witteweg, Kerkplein en Ingbergrachtweg. In de Willem Vliegenstraat kan er in ieder geval op vrijdagavond niet geparkeerd worden. I.v.m. de veiligheid van de wandelaars rondom de locatie, verzoeken wij alle wandelaars en begeleiders zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen.

Voor meer informatie over parkeren in Gulpen, kijk op: https://www.gulpen-wittem.nl/data/downloadables/3/4/8/folder-parkeren-in-gulpen-per-1-mei-2018.pdf

Route
De korte route is ongeveer 4,5 lang en de lange route ongeveer 9 km lang. WSV de Veldlopers zet deze routes voor ons uit. De korte routes zijn te herkennen aan de oranje Avond4daagse of linten van de Rabobank. De lange route wordt gezamenlijk onder begeleiding gelopen en zal daarom niet worden gemarkeerd. 

Startkaart
Elke avond meldt iedere betalende deelnemer zich bij het startpunt op het schoolplein waar startkaart gestempeld / geknipt wordt. Dit gebeurt per avond 3x: bij vertrek, bij het rustpunt en bij de finish op school.

Telefoonnummer
In verband met de veiligheid kan het telefoonnummer van de contactpersoon op de arm van het kind geschreven worden, of er kan een armbandje met telefoonnummer om gedaan worden.

Toiletten
De toiletten in het schoolgebouw van de Kindercirkel (ingang Witteweg) zijn beschikbaar. Onderweg zijn geen toiletvoorzieningen aanwezig.

Vrijwilligers
De vrijwilligers zijn de basis voor een goed verloop van onze Avond4daagse. Dat zijn de mensen die er veel energie en tijd in stoppen, of het nu gaat om organiseren, bemannen van het start/inschrijfbureau of de mensen langs de routes, zonder hen geen Avond4daagse!

Weer
Bij (kans op) slecht weer zal de organisatie uiterlijk om 17.00 op de betreffende wandeldag communiceren dat de wandeling niet doorgaat. Deze melding van afgelasting zal te vinden zijn op de website www.avond4daagse-gulpen-wittem.nl en via https://www.facebook.com/ouderverenigingBSdeTriangel/.