sponsoren

Harmonie St.Petrus
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > inschrijven

Inschrijven

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten zijn € 4,00 per kind, inclusief een medaille.

Begeleiders die géén medaille willen, lopen gratis mee. Wil je als volwassene na 4 avonden wandelen een medaille ontvangen, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Je betaalt dan € 4,00 inschrijfkosten. 

Inschrijfprocedure
De leerlingen van BS de Triangel en SBO Bernardus ontvangen het inschrijfformulier in de klas via hun juf of meester. Het inschrijfformulier dient, inclusief inschrijfgeld, ingeleverd te worden bij de leerkracht op school.
Sluitingsdatum voor het inschrijven in 2019 is 11 april 2019.

Voor deelnemers van andere scholen is het formulier via de website te downloaden. Het inschrijfformulier inclusief het inschrijfgeld, kun je afgeven op Basisschool De Triangel. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met de organisatie via info@avond4daagse-gulpen-wittem.nl.

Betalen

Betalen gebeurt op het moment van inschrijven. Stop het inschrijfformulier inclusief het geld in contanten in een gesloten envelop. Het is niet mogelijk om het inschrijfgeld via de bank over te maken.

Inschrijfbewijs

Na het inleveren van het inschrijfformulier, ontvang je géén bevestiging van je inschrijving. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke startkaart, die op dinsdag 21 mei, vanaf 17.00 uur is op te halen bij het startbureau van de Avond4daagse op het schoolplein.

De startkaart blijft in het bezit van de wandelaar en dient hij/zij iedere wandelavond bij zich te dragen. De startkaart is tevens de stempelkaart / knipkaart. 

Minimale leeftijd
De Avond4daagse is in eerste instantie bedoeld voor leerlingen van de basisschool. Jongere of oudere broertjes/zusjes mogen uiteraard mee lopen. Om in aanmerking te komen voor een medaille, dienen zij zich wel in te schrijven en inschrijfgeld te betalen. 

De richtlijn voor het lopen van de lange afstand is 9 jaar. Kinderen jonger dan 9 jaar mogen de lange afstand alleen meelopen onder begeleiding van een volwassene. Uiteraard mag een kind van 9 jaar of ouder er ook voor kiezen de de korte afstand te lopen.

Begeleiding

Leerlingen kunnen zich alleen inschrijven indien de naam van een ouder/verzorger is ingevuld. Het is een keuze van ouders/verzorgers om kinderen tijdens het wandelen al dan niet te begeleiden. De ouders/verzorgers blijven te allen tijden verantwoordelijk voor hun kinderen tijdens de wandelavonden. 

Inschrijfdatum
De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 13 april.

Inschrijven tijdens de wandelweek

Inschrijven op dinsdag 21 mei is in uitzonderlijke situaties mogelijk, de dagen daarna kan dit echt niet meer. Het startbureau is op dinsdag 21 mei vanaf 17.00 uur geopend.  De kosten zijn dan € 5,00 per deelnemer, dit is inclusief een medaille. 

Inschrijven per dag

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor 1 avond. We verkopen geen dagkaarten.

Korting

Er is geen ruimte voor korting. Het inschrijfgeld is namelijk al uitzonderlijk laag.

We verheugen ons op een hoge opkomst!